Referenties | Netcom Solutions

Referenties

Referenties & Testimonials

Wat onze klanten zeggen over ons

Netcom Solutions is de vaste telecom partner in mijn bedrijven. De reden hiervoor is eenvoudig: een uitzonderlijke service, continue streven naar klantvoordeel en een uitstekende kwaliteit van producten en diensten. Een eerlijke succesformule, en dit is zich, niet toevallig, sterk aan het bewijzen. Keep up the good work!

Michel garcia voor Metis – Gedelegeerd bestuurder M-Interieur en LiquidFloors bvba

Onze samenwerking met Netcom Solutions is een samewerking welke we helaas niet meer veel vinden de dag van vandaag.

niks is hun te veel, als er zich een probleem voordoet, zorgen zij voor de passende oplossing en dit in een korte tijdspanne, zo snel zelfs dat je niet meer weet dat er een probleem is geweest.

Een samenwerking om “U” tegen te zeggen.

Mario Geneyn

De One-stop-shop voor creatieve innovaties. Met klanten als Sony, NOS, VRT, Fortis en I Live Techno heeft het Gentse beeldbedrijf Fisheye sterke partners om gedurfde settings te realiseren. Sterk in ontwerp & oplossingen voor zowel content als systeemintegratie en automatisatie.

“In de woeste jungle van GSM-operatoren blijven deze jongens ijzig kalm, zijn uitstekende geïnformeerd en vooral… BEREIKBAAR!”

Wim Forceville

Dankzij netcomsolutions.be heeft Xando een aanzienlijke besparing kunnen realiseren op zijn GSM-kosten. Daarenboven konden we dankbaar gebruik maken van een zeer efficiënte en klantvriendelijke dienst-na-verkoop om een en ander af te handelen bij de voormalige operator.

Bernard Jacobs – Program Director

Verbaeren, De Clercq & Parters NV (VD&P) is een onafhankelijke corporate finance huis gespecialiseerd in advies, begeleiding en ondersteuning bij transacties, vooral Fusies en Overnames (M&A) en het aantrekken van kapitaalspartners (Private Equity).

Met plezier wil ik hierbij meegeven dat we in Netcom Solutions een partij gevonden hebben die steeds zelfs in hun vakantie ! paraat staat voor de oproepen van onze medewerkers en hierbij met geduld en tact wist te antwoorden.

Het advies dat we kregen bij het afhandelen van de problemen met onze vorige operator was correct, snel en to the point. Netcom Solutions heeft ons de juiste weg getoond hierbij.

Als het goed is, mag het ook wel eens gezegd worden

VD&P Corporate Finance

De One-stop-shop voor creatieve innovaties. Met klanten als Sony, NOS, VRT, Fortis en I Live Techno heeft het Gentse beeldbedrijf Fisheye sterke partners om gedurfde settings te realiseren. Sterk in ontwerp & oplossingen voor zowel content als systeemintegratie en automatisatie.

“In de woeste jungle van GSM-operatoren blijven deze jongens ijzig kalm, zijn uitstekende geïnformeerd en vooral… BEREIKBAAR!”

Inez Bedin

De Firma “Hesse – Lignal” vindt service en kwaliteit heel belangrijk. Net daarom staat de familie Hesse, zelfs na 100 jaar ervaring in de productie en verkoop van lakken en beitsen voor de houtsector, niet stil en is het opportuun via directe kanalen binnen België, Nederland en Luxemburg een gestructureerd verkoopsysteem aan te bieden.

Een uitgebreid netwerk van verdelers, productenportfolio, alles is inbegrepen zodat u als relatie of klant hoogwaardige producten en individuele oplossingen aangeboden kan worden.

Pacom is een jong en dynamisch bedrijf, dat sedert 26 jaar garant staat voor de onberispelijke levering en installatie van software, hardware en kantoorartikelen. Wij bieden u een totaalaanbod: printers, computers, cartridges, portables, boekhoudingssoftware, werkelijk alles wat de gemiddelde KMO nodig heeft op vlak van informatica en automatisering.

Marc Ghysels

Since 1995, Grid has been providing post-production services such as 3D, VFX, character animation, color grading, editing, compositing and set supervision for advertising and film production companies from facilities in Ghent.
More recently, we have started organizing complete productions for advertising and corporate assignments and acting as a co-producer for international animation films.

Charlotte De Mey – Business Development

Stewart Group is global provider of geochemical & Assay, Mineralogy & Metallurgy and Inspection & Analysis services for metals, minerals, ores, precious metals and solid fuels. No compromise; when it comes to customer dedicated solutions come to the best, come to Stewart Group.

CSC bvba is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Antwerpen en werd opgericht in 2002 door Glenn Dielis. In 2003 kwam Kenny Maes over waardoor de vennootschap versterkt werd met technische knowhow en het werd mogelijk grotere projecten aan te nemen en met succes.