Netcom Solutions | Web Solutions

Web Solutions

Web Development

Uw aanwezigheid op het wereldwijde web is van niet te onderschatten belang. Doe op Netcom Solutions een beroep om u ook hierbij van dienst te zijn.

Wij bouwen uw website van a tot z: met een performant CMS, een eenduidige huisstijl en aangepaste webteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. U kent het volledige prijskaartje op voorhand – geen verrassingen achteraf.

SEO & SEA

Uiteraard wil u goed scoren in zoekmachines. Netcom Solutions zorgt ervoor. Op basis van een grondig zoekwoordenonderzoek optimaliseren wij uw online aanwezigheid. Blijkt adverteren in Google of andere zoekmachines een goeie zet te zijn voor u? Met Netcom Solutions kunt u ook voor uw SEA rekenen op een optimaal rendement.

Application Development

Bijna iedereen schakelt stilaan over op mobiel internet via smartphones en tablets. Wellicht wordt een app ook voor u een interessante optie? Netcom Solutions ontwikkelt applicaties op maat van uw organisatie. Voorraadbeheer, sales, promotie… Wat de doelstelling ook is, u kunt op ons een beroep doen.

Social Media

De sociale media gonzen van de bedrijvigheid. Is uw organisatie er al volop aanwezig? Volgt u al wat mensen over u zeggen? Hoe ver u ook staat: Netcom Solutions kan u van dienst zijn. Wij optimaliseren uw sociale media-aanpak, en zorgen ervoor dat ook u monitort wat op sociale media over uw organisatie verschijnt.

Monitoring & Analysis

Hoe goed doet uw website het eigenlijk? Waar komen uw bezoekers vandaan? Waaraan spenderen ze het meeste tijd eens ze op uw site aanbeland zijn? Zijn er pagina’s die misschien nog beter kunnen scoren? Ook uw website is een investering. U wilt dus dat hij opbrengt. Door uw site te monitoren en de resultaten daarvan te analyseren, krijgt u pas echt inzicht in wat uw website voor u doet. Netcom Solutions bezorgt u vanaf de start verschillende analyse- en trackingtools. Zo houden we samen met u een vinger aan de pols van uw online aanwezigheid.

Reken op ons voor:

  • Advies
  • CMS
  • Design
  • Webcopy
  • Hosting