Makelaars, je kent ze ongetwijfeld vanuit het vastgoed of verzekeringen. Er zijn er met een uitstekende reputatie en ook "anderen", maar over het algemeen kosten ze je aardig wat geld.  Bij Netcom Solutions zijn we ook makelaars, maar dan toch van een hele andere soort.  Wij kosten je immers geen geld, maar leveren je tot honderden euro’s besparingen per maand op.


Stevig besparen op energie en telecom

Heel wat bedrijven betalen braaf hun energie- en telecomrekening, maar hebben nooit de moeite gedaan hun leveranciers eens te "challengen" en/of de tarieven te vergelijken.  Wel, dat is exact de rol die wij als gespecialiseerde makelaar op ons nemen.  Wij gaan aan de slag met je energie- en telecomfactuur, bekijken waar er besparingen mogelijk zijn en zorgen voor de scherpste tarieven op de markt.  Dit zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en performantie. Wij kennen beide markten op onze duimpje, zijn op de hoogte van alle tarieven van tientallen spelers en weten perfect de juiste leverancier aan jou behoefte te koppelen. 

Op deze manier kan je zonder al te veel moeite tientallen of honderden euro’s per maand besparen. En het leuke? Daar hoef jij eigenlijk helemaal niets voor te doen. Als makelaar in telefonie en energie nemen wij het zware werk voor onze rekening, terwijl jij geniet van een fikse besparing.


Overschakelen zonder zorgen!

Eens de kogel door de kerk is en je besloten hebt om over te stappen naar een goedkopere telecom- en/of energieleverancier regelen onze specialisten de volledige overstap. Jij merkt er eigenlijk amper wat van en de dagdagelijkse business kan zonder probleem blijven draaien. Logisch, want we weten dat jij hier als ondernemer geen tijd wil in investeren. Wij faciliteren en ondersteunen dit hele proces en nemen de communicatie met de leveranciers voor onze rekening.Meer dan enkel de voordeligste tarieven

We mogen dan wel begonnen zijn als makelaar in telecom en energie, ondertussen doen we veel meer voor heel wat klanten. Zo zijn we ook uitgegroeid tot een specialist in cloudsystemen en denken we met heel wat klanten mee na over de optimale manier van werken, optimalisaties in de telefonie en het efficiënter maken van de processen. Op deze manier kunnen niet enkel bijkomende besparingen gerealiseerd worden, het werk gaat ook efficiënter en als bedrijf zet je toekomstgerichte stappen. De digitalisering is een feit en wil je als bedrijf overleven, dan moet je wel mee.  Zo zijn VoIP-systemen momenteel razend populair en verdringen ze meer en meer de traditionele telefooncentrales van de markt.  Maar ook wanneer je nood hebt aan sneller internet, zorgen wij voor de oplossing en beschik je nog niet over een laadpaal of zonnepanelen, dan komen we met de geknipte en betaalbare oplossing op de proppen.

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je geld besparen, efficiënter worden en stappen zetten richting digitalisering? Dan lijkt het ons alvast de moeite om eens vrijblijvend rond tafel te schuiven. Een eerste contact is altijd vrijblijvend. Wij zorgen vervolgens voor een grondige analyse, waaruit heel wat besparingsmogelijkheden komen.  Geef ons een seintje en we bekijken graag jouw situatie! .