De SMS is helemaal nog niet dood

07 januari, 2020

De SMS is helemaal nog niet dood

Als bedrijf snel en efficiënt communiceren? Mailen is natuurlijk een optie, maar sms’en worden altijd gelezen! Stuur je geregeld berichten naar je klanten, dan kun je ook sms’en versturen via het internet. Handig en doeltreffend! 

Efficiënt en betaalbaar 

Sms’en kunnen perfect ingezet worden bij de customer support, maar ook voor marketingdoeleinden komen ze van pas. Omdat je rechtstreeks op de smartphone binnenkomt, bereik je je klanten quasi altijd en onmiddellijk. 

Naar meerdere mensen tegelijkertijd sms’en 

Het mooie aan sms’en? Het kan via internet en het kan in bulk! Dit kan heel makkelijk via je mailprogramma. Door de nummers in groepen in te delen, kun je heel makkelijk gericht gaan sturen en direct communiceren en dat allemaal vanuit je vertrouwde mailsoftware. Handig om je klanten een herinnering te sturen, op te volgen of ze tevreden zijn met je product of nieuwe oplossingen voor te stellen. 

Het is zelfs mogelijk om bepaalde voorwaarden in te stellen wanneer sms’en moeten vertrekken. Zo kun je wel heel gepersonaliseerd gaan werken en bepaalde flows gaan opstellen. Handig om een deel van je klantenservice te automatiseren of om meer klanten aan te trekken.

Koppelen met je CRM-pakket

Met ‘SMS over IP’ kun je het sturen van sms’en ook perfect koppelen aan je CRM- of ERP-pakket. Zo behoud je het overzicht, een historiek en wordt alles netjes gecentraliseerd. In elk individueel klantendossier komen op deze manier de verstuurde sms’en te staan. 


Voordelig sms’en? 

Via welke telecomprovider je het voordeligst kunt sms’en? Wel, dat zoeken we bij Netcom Solutions graag voor je uit. Wij houden steeds de vinger aan de pols en kunnen je de voordeligste telecomtarieven aanbieden. Als onafhankelijke specialiste adviseren we je ongebonden en drukken we je kosten. Maar we gaan verder dan enkel stevig besparen, we denken ook op zakelijk vlak met je mee. 

Meer weten? Contacteer ons! 
En een adviseur komt met veel plezier, voordelige tarieven én oplossingen bij je langs!Plaats een bericht

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen