Een zaak opstarten? Zet in op de cloud.

Een zaak opstarten? Zet in op de cloud.

29 november, 2020

Een zaak opstarten? Zet in op de cloud.

Natuurlijk wil je geen cent teveel betalen voor je telefonie, daarom reken je op Netcom Solutions. Maar buiten het feit dat we je bij de opstart van je zaak meteen aan de voordeligste telecom- en energietarieven helpen, gaan we nog heel wat verder. Als specialiste in de cloud zetten we je ook op dit vlak meteen goed in de startblokken. Waarom de cloud voor jou als starter een onmiddellijke meerwaarde heeft? We zetten even wat pluspunten op een rijtje.


Reden 1 l Alles altijd en overal bereikbaar.

Werken in de cloud betekent vrijheid. Vanop afstand kun je vlot blijven werken, want je kunt aan alle bestanden aan op afstand. De dag van vandaag zit je niet enkel meer op kantoor en zeker als starter ben je waarschijnlijk vaak op pad. Kunnen werken in de cloud is dan simpelweg onmisbaar. Een internetverbinding en een computer, meer heb je niet nodig om resultaten te beginnen boeken.

Reden 2 l Makkelijk centraliseren.

Door je documenten en apps in de cloud op te slaan, heb je een makkelijke toegang tot je administratie, die je bovendien er kunt centraliseren. Je kunt makkelijk verder werken bij een defecte computer, medewerkers hebben onmiddellijk toegang tot documenten en je bent beroep doen op de krachtigste servers en beveiliging. Onze specialisten vertellen je er graag alles over en denken mee na over de meest optimale oplossingen voor jouw bedrijf. Daarbij houden we uiteraard al rekening met toekomstige groei.


Reden 3 l Je bespaart er geld mee.

Waarom zou je investeren in dure servers en netwerkmateriaal als je voor een fractie van de prijs en zonder zorgen in de cloud kunt werken? Zo hou je duizenden euro’s op zak en investeer je enkel in wat je nodig hebt. Op langere termijn blijf je stevig besparen op de IT-kosten en heb je er ook geen extra medewerkers voor nodig. De mogelijkheden in de cloud worden steeds groter en als startende onderneming ben je maar beter meteen helemaal mee.

Wel oor naar de cloud, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Bij Netcom Solutions zijn we niet enkele thuis in de voordeligste telecomabonnementen, maar kennen we de ook de cloudproviders op ons duimpje. Wij denken met je mee en helpen je aan de meest efficiënte oplossing, zonder dat je teveel moet investeren. Zeker in de beginfase kun je elke euro gebruiken.

Ga in zee met Netcom Solutions!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs, bespreek je noden en kies voor een professionele en betaalbare oplossing via Netcom Solutions. Bovendien kun je bij ons nog een waaier aan andere diensten terecht, waardoor je als starter een vliegende start neemt.Plaats een bericht

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen