Meer dan 50% besparen op de energiefactuur van je bedrijf

Meer dan 50% besparen op de energiefactuur van je bedrijf

12 oktober, 2020

Zeg jij als ondernemer nee tegen een besparing van meer dan 50% op je energiefactuur? Verzinnen we dit? Nee hoor, dit blijkt uit cijfers van de VREG, de Vlaamse Energieregulator. Wie zijn wij om aan hun onderzoek te twijfelen. Als energiemakelaar helpen we je alvast graag een handje door deze besparing ook effectief in de praktijk te brengen. 

Bedrijven betalen veel te veel voor hun energie

Jammer genoeg switchen nog te weinig bedrijven van energieleverancier. Amper 27% van de bedrijven wisselde in 2019 van energieleverancier en de eerste cijfers van 2020 laten dezelfde trend zien. Jammer, want zo laat je heel wat geld liggen. Nochtans is het switchen van energieleverancier kinderspel. Als onafhankelijke energiemakelaar nemen wij dit proces volledig uit handen en overstappen kost je helemaal niets. 

Energiemakelaar doet je geld besparen

Klantentrouw wordt jammer genoeg door energieleveranciers niet beloond. Meer nog als trouwe klant betaal je vaak aanzienlijk meer dan nieuwe klanten. Daar is de welkomstkorting voor een groot stuk verantwoordelijk voor, maar omdat de energietarieven voor bedrijven momenteel historisch laag liggen, vallen er ook op lange termijn zaakjes te doen. Eén afspraak met een ervaren energiemakelaar en een vergelijking maakt je dit onmiddellijk duidelijk. 


Energiemakelaar beschikt over voordeligste tarieven

Hoe wij als energiemakelaar onafhankelijk kunnen blijven en toch kunnen overleven? Wel, door hoge ethische normen te hanteren, het belang van onze klanten centraal te stellen en met alle energieleveranciers dezelfde afspraken te maken. Wil dit zeggen dat wij niet steeds de beste deals en tarieven krijgen van energieleveranciers? Zeker en vast wel, maar voor elke klant maken we wel elke keer een onafhankelijke analyse. Geen twee bedrijven zijn gelijk en soms is het voor de klant ook belangrijk om bijvoorbeeld beroep te doen op groene energie. Als energiemakelaar houden we uiteraard rekening met deze wensen en zorgen we voor een voorstel op maat. Onze professionele adviseurs denken graag met je mee en komen met de beste oplossing op de proppen. En die uitkomst is voor elke onderneming anders. 

Laat je energiefactuur analyseren. 

Waarom zou je niet switchen van energieleveranciers als je er honderden of soms zelfs duizenden euro’s per jaar mee kunt besparen? Geld, dat je ongetwijfeld in deze onzekere periode goed kunt gebruiken om te investeren in je onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je energiefactuur analyseren. Zo weet je meteen hoeveel je kunt besparen. Over het overstappen hoef je je alvast geen zorgen te maken, dat nemen we bij Netcom Solutions voor onze rekening. 

Geef ons een belletje,

Vul het formulier in of mail ons. We maken graag een vrijblijvende afspraak om ook jou te helpen besparen op je energiefactuur. Plaats een bericht

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen