SD-WAN: een flexibel bedrijfsnetwerk op maat.

SD-WAN: een flexibel bedrijfsnetwerk op maat.

06 januari, 2021

Onze klanten kennen Netcom Solutions voornamelijk als telecom en energie makelaar, maar we gaan heel wat verder. Zo denken we ook op het vlak van infrastructuur met onze klanten mee. We houden dan ook de vinger aan de pols op het vlak van bedrijfsnetwerken én combineren die uiteraard met de laagste prijs en kosten. Het netwerk van de toekomst? SD-WAN is zeker het bekijken waard.


Flexibiliteit troef!

SD-WAN, ofwel Software-Defined Wide Area Network, is een systeem waarbij de software het beheer van je netwerk regelt, gescheiden van je fysieke hardware. Zo kun je je netwerk makkelijk centraal beheren. Aanpassingen zijn een fluitje van een cent, waardoor je sneller en met minder kosten kunt schakelen. In functie van je groei kun je snel opschalen en weer terugschakelen als het nodig moest zijn. 


Als klant beschik je over een centraal dashboard, waarmee je snel zicht krijgt op de prestaties en applicaties. Ondanks de eenvoud, valt het toch uiterst goed te beveiligingen, waardoor je je ook hierover geen zorgen hoeft te maken.

Waarom jij kiest voor SD-WAN?

Natuurlijk omdat we dit bij Netcom Solutions voordelig voor je regelen, maar ook omwille van de voordelen natuurlijk. We zetten er even een aantal op een rijtje:

 ● Makkelijk integreren van nieuwe technologieën
 AI, IoT, werken in de cloud, … Nieuwe technologieën zorgen voor een massa data die allemaal door je netwerk verwerkt moeten worden. Bovendien zitten die data zowat overal, waardoor je netwerk ook anders ingericht moet worden. Met SD-WAN kan dit.

 ● Makkelijk samenwerken
 Met SD-WAN kun je wereldwijd makkelijk samenwerken en dit op een vlotte en altijd beschikbare manier.

 ● Werken op maat
 Telewerken is nu helemaal ingeburgerd en je netwerk moet daar uiteraard op voorzien zijn. Kortom met SD-WAN beschik je over een snel aanpasbaar netwerk, waarmee je op de actualiteit en nieuwe trends kunt inspelen. Dit terwijl de kwaliteit en veiligheid gegarandeerd blijft. Hoewel het om een complex netwerk gaat, is de gebruikersinterface eenvoudig en beveiligen kan kostenefficiënt.

Meer weten? 

Wil je meer weten wat SD-WAN of een andere cloud- of netwerkoplossing voor je kan betekenen? Praat eens met één van onze specialisten. Bij Netcom Solutions zijn we niet alleen thuis in de goedkoopste energie- en telecomtarieven voor ondernemingen, maar denken we ook strategisch met je mee. Geef ons een seintje en je kunt rekenen op ons onafhankelijk advies.Plaats een bericht

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen