Netcom Solutions: Mobiele Datapakketten en Tarieven

Bij Netcom Solutions begrijpen we hoe belangrijk een constante internetverbinding voor onze klanten is, zelfs nadat hun standaard datapakket is opgebruikt. Daarom introduceren we onze mobiele throttling-oplossing, een slimme manier om verbonden te blijven zonder extra kosten.

Wat is Mobiele Throttling?

Mobiele throttling is een proces waarbij de bandbreedte wordt beperkt tot 512 kbps. Dit betekent dat zelfs na het verbruiken van de data in uw standaardpakket, u nog steeds kunt genieten van internettoegang, zij het met een lagere snelheid. Dit stelt u in staat om essentiële online taken uit te voeren zonder onderbreking.

Hoe Werkt Het?

Zodra uw normale datapakket is opgebruikt, schakelt uw mobiele data automatisch over naar de throttling-modus. In deze modus kunt u blijven surfen op het internet, e-mails checken, en gebruikmaken van chat-apps met een aangepaste snelheid van 512 kbps.

Uw Voordelen

  • Geen Extra Kosten: Blijf online, zelfs nadat uw data is opgebruikt, zonder extra kosten.
  • Tot 15 GB Extra Data: Afhankelijk van het door u gekozen pakket, bieden we tot 15 GB extra internet met beperkte snelheid.
  • Flexibiliteit: Kies het datapakket dat het beste bij uw behoeften past en geniet van extra data met mobiele throttling.

Onze Tarieven

Netcom Solutions biedt diverse pakketten aan, ontworpen om aan uw mobiele data-eisen te voldoen. Elk pakket biedt naast de standaard data-inhoud, de mogelijkheid om gebruik te maken van mobiele throttling tot een extra 15 GB na verbruik van uw pakketdata. Dit zorgt ervoor dat u altijd en overal online kunt blijven, zonder zorgen over onverwachte kosten.

 

Voor meer informatie over onze datapakketten en om het pakket te vinden dat bij uw behoeften past, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te voorzien van een verbonden ervaring die uw verwachtingen overtreft.

Blijf Verbonden met Netcom Solutions

Kies voor ononderbroken connectiviteit, kies voor Netcom Solutions. Ontdek vandaag nog hoe onze mobiele throttling-oplossing u kan helpen verbonden te blijven in een wereld die altijd online is.