Het coronavirus mag dan vreselijk zijn, het heeft thuiswerken wel helemaal op de kaart gezet. Het mag menig ondernemer dan wat afschrikken, controle weet je wel, maar tegenwoordig zijn alle tools voorhanden om van thuiswerken een succes te maken. Bij Netcom Solutions zorgen we alvast graag voor de nodige ondersteuning en begeleiding. Deze 5 manieren vormen een goede vertrekbasis. 

Zorg voor veilige VPN-verbindingen 

Werknemers die vanop afstand aan bestanden op servers moeten, stuur je maar beter over een beveiligde VPN-verbinding. Zo geef je hackers geen kans en blijven je waardevolle gegevens goed beveiligd. Thuiswerkers kunnen aan aan belangrijke files, terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken over je cybersecurity. 

Werk met de laatste versie van Office 365

Reken je op Office 365 in de cloud, regel dan dat je werknemers steeds over de laatste versie beschikken. Door in de cloud te werken kunnen ze altijd en overal aan hun documenten en applicaties, zodat ze ook vanop afstand productief kunnen zijn. 

Skype for Business

Skype is leuk, maar voorzie je medewerkers van de professionele omgeving. Deze tool sluit perfect aan bij Office 365. Het kan de moeite waard zijn om ook een headset ter beschikking te stellen. 

Reken op een je IP-telefooncentrale 

Altijd en overal bereikbaar zijn? Dat regel je via een performante IP-telefooncentrale. Je telefonie wordt zo geïntegreerd met je IT-toepassingen, waardoor flexibel werken mogelijk wordt. 

Ga voor Unified Communication

Werken je medewerkers in team? Dan is Unified Communication een must. Via instant messaging, aanwezigheidsindicatoren en video conferencing tools staan ze met elkaar in contact. Bovendien koppel je je medewerkers naadloos aan je telefooncentrale, waardoor ze ook in hun thuiskantoor bereikbaar zijn. 

Netcom Solutions denkt mee 

Wij hebben al heel wat jaren ervaring en staan aan je zijde met advies én oplossingen.  Bovendien zorgen we ook voor de voordeligste telefonie-oplossing en gidsen we je door het kluwen aan leveranciers. Jij hebt immers belangrijker zaken aan je hoofd momenteel. Uiteraard kunnen we je momenteel ook vanop afstand adviseren en begeleiden. 

Hulp Nodig bij het kiezen van het juiste systeem ? 

Overvallen door de situatie en zoek je nog volop naar oplossingen om thuiswerk optimaal te laten renderen? Wij denken graag met je mee.