Doe jij als ondernemer wel een zaak met een groepsaankoop

23 januari, 2020

Groepsaankopen zijn populair? Er worden je de laagste tarieven voorgespiegeld en vaak kun je er ook als ondernemer aan deelnemen? Maar klopt dat beeld wel altijd en betaal je effectief het laagste tarief? In de praktijk blijkt de situatie toch vaak minder rooskleurig.

Belgen gaan massaal overstag

Heel wat Belgen tekenen jaarlijks in op een groepsaankoop. Het gaat dan voornamelijk om energie en aardgas, al komen groepsaankopen op het vlak van telecom ook wel voor. Het komt er in elk geval telkens op neer dat heel wat mensen worden verzameld om samen in te kopen aan voordelige tarieven. Vaak hoef je niet meer te doen dan online in te tekenen en je verbruik door te geven. Als drukke ondernemer klinkt dat ongetwijfeld als muziek in de oren. 

Vaak voordeliger af zonder groepsaankoop 

Het mag dan wel makkelijk zijn, als ondernemer kun je heel wat meer besparen dan door in te tekenen op een groepsaankoop. Vaak blijkt al snel dat de gemiddelde gebruiker van de groep er wel wat voordeel mee doet, maar dat er individueel veel betere deals af te sluiten zijn. Zeker als je beroep doet op een professionele en gespecialiseerde partij als Netcom Solutions. Wij vertrekken immers van jouw situatie en kennen de markt op ons duimpje. We hoeven dan ook alleen jouw belangen te verdedigen en niet die van een hele groep, waarbij je nooit iedereen gelukkig kunt maken. 

Groepsaankopen zijn vaak duurder omdat er tussen het opzetten van de campagne en de afwikkeling heel wat kan gebeuren en er steeds op zoek gegaan wordt naar het voordeel voor de gemiddelde klant. De markt fluctueert echter, nieuwe deals komen en gaan, en jouw verbruik hoeft niet hetzelfde te zijn als dat van het gemiddelde in een groep. Logisch dus dat je individueel veel beter op maat kunt onderhandelen. Bovendien nemen heel wat leveranciers en providers niet deel aan groepsaankopen, waardoor je besparingsmogelijkheden mist. 

Hoe pak je het dan wel aan? 

Simpel, door te kiezen voor Netcom Solutions. Onze professionals vertrekken vanuit jouw specifieke situatie, brengen deze volledig in kaart en gaan op zoek naar besparingen op jouw maat. Dit zowel op het vlak van energie als telecom.

Wij houden continu de vinger aan de pols en beschikken over de laagste voorwaarden op de markt. Natuurlijk kun je zelf alles proberen uit te vogelen of je eieren in het mandje van een groepsaankoop leggen, maar wij kunnen steeds nog een stapje verder gaan. Bovendien blijven we ook achteraf ter beschikking, moesten er zich probleempjes met je provider of energieleverancier voordoen. Probeer dat maar eens klaar te spelen bij een groepsaankoop.

De vergelijking maken? 

Wel, geef ons een seintje en zet ons aan het werk. In geen tijd geven we je

mee wat je kunt besparen en kun je dit gerust vergelijken met andere spelers op de markt of een eventuele groepsaankoop.  Zo neem je geen enkel risico en betaal je geen cent te veel. .Plaats een bericht

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen