De verhalen zijn niet te stoppen. Bedrijven waar het IT-systeem wordt lamgelegd, niet meer functioneren of terug naar de oudheid moeten. Kies je voor VoIP, dan is het ook belangrijk dat er voldoende security wordt voorzien. Wil je zorgeloos aan de slag met internettelefonie dan bekijk je maar beter ook de security. Gelukkig hebben wij daar bij Netcom Solutions heel wat ervaring mee. 

Internettelefonie kan ook het mikpunt zijn van hackers

We geven het toe, het is niet gebruikelijk, maar ook internettelefonie is vatbaar voor hacking. Hackers kunnen in principe via de poorten van je telefooncentrale binnendringen en bijvoorbeeld naar dure premium-nummers bellen. Een kostelijke affaire. Vaak is de hacker ook de eigenaar van dit nummer, waardoor deze de winsten opstrijkt. Maar niet alle hackers zijn uit op geld, soms is het ook om gevoelige informatie te doen. 

Een deugdelijke security bij VoIP

Kies je voor een performante VoIP-oplossing, investeer dan ook in de nodige beveiliging. Bij Netcom Solutions werken we enkel met sterk beveiligde oplossingen, die uitgebreid getest zijn. We hanteren de strengste veiligheidsprotocollen en gaan daarbij niet over één nacht ijs. Daardoor hoef jij je geen zorgen te maken en maak je vlot gebruik van internettelefonie. 

Voortdurende opvolging 

Weet dat bij Netcom Solutions de VoIP werkt met hosted security en dat deze continu gemonitord wordt. Verdachte nummers worden uitgesloten, alles wordt computergestuurd in de gaten gehouden en ook menselijk ingrijpen is snel mogelijk. 

Bekijk het totaalpakket van VoIP

Ben je op zoek naar een partner in telecom en VoIP, kijk dan ook steeds naar het totaalpakket. Uiteraard vinden we bij Netcom Solutions de prijs ontzettend belangrijk, maar dit mag niet ten koste gaan van de veiligheid en kwaliteit. Net zoals in de bredere wereld van internet of things is veiligheid ontzettend belangrijk en doen we daar geen enkele toegeving op.

Wens je meer te weten over VoIP-oplossingen? 

 Welke veiligheidsmaatregelen we nemen en welke meerwaarde voor internettelefonie voor jouw bedrijf kan hebben? Geef ons een seintje en we bespreken het graag samen met jou. Onze specialisten bezorgen je de nodige antwoorden en technische info op aanvraag.