Waar op letten bij het afsluiten van een nieuw energiecontract?

Waar op letten bij het afsluiten van een nieuw energiecontract?

08 december, 2020

We weten het, als ondernemer heb je andere katten te geselen dan het afsluiten van een energiecontract, en toch … Vaak kun je als ondernemer tot honderden euro’s per jaar besparen. Niet mis in een tijd dat elke euro telt. Bij Netcom Solutions hebben we ons dan ook gespecialiseerd in het onderhandelen van de laagste energietarieven voor onze klanten. Reken dus maar op ons.


Laat het over aan energiespecialisten

Momenteel mogen de energietarieven dan wel bijzonder laag zijn, dat is geenszins een garantie voor de toekomst. Als de economie weer begint te draaien is de kans groot dat de energietarieven met een ruk de hoogte ingaan. Anticiperen is dus aangewezen. Bij Netcom Solutions kijken we verder dan de waan van de dag en prikken we door ballonnetjes. Het gaat niet op om besparingen voor de komende jaren uit te rekenen op basis van de huidige tarieven. Toch is het exact dat wat energieleveranciers vandaag doen. Een offerte die momenteel super voordelig oogt, kan toch heel duur uitdraaien in de toekomst. Uitkijken geblazen dus of het aan ons overlaten. Je verzekeringen laat je toch ook aan een specialist over, waarom zou je dat voor je energie niet doen?

Dagelijks aan de slag met energietarieven 

Onze experts gaan elke dag aan de slag met energietarieven. Zij zijn dus perfect op de hoogte van de markttendensen, de laagste prijzen en de mogelijke addertjes. Aangezien we enkel werken voor zelfstandigen en ondernemers hebben we nog een bijkomende focus. Zo hebben we al geanalyseerd dat je op lange termijn meestal een voordeel doet met variabele energieprijzen. Wat uiteraard niet wil zeggen dat je in deze uitzonderlijke omstandigheden geen zaakjes kunt doen met het vastklikken van een energieprijs.


Speel in op de energiemarkt.

De energiemarkt is een snel wisselende markt, waar je maar beter de vinger aan de pols houdt, wil je op de opportuniteiten inspelen. Ons team aan ervaren energieconsultants staat daarvoor garant. Dagelijks houden ze de markt in de gaten en door hun veelvuldige contacten met ondernemers weten ze perfect wat er leeft in de markt. De zorgvuldig opgebouwde contacten met energieleveranciers zorgen er dan weer voor dat we steeds op de hoogte zijn van de laagste tarieven en insider info. Let wel, wij zijn een 100% onafhankelijke organisatie die steeds het belang van de klant vooropstelt

Vraag vandaag nog een vergelijking aan

Wil je weten of je kunt besparen op je energiefactuur of vind je het sowieso nuttig om geregeld je leveranciers eens tegen het licht te laten houden, geef ons dan een seintje. Onze consultant bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden en komt met het voordeligste voorstel op de proppen.Plaats een bericht

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen