Waarom kiezen voor cloud telefonie verstandig is?

23 oktober, 2019

Waarom kiezen voor cloud telefonie verstandig is? 

Werk je met een ouderwetse telefooncentrale? Of ben jij al helemaal mee met VoIP en bellen in de cloud? Overweeg je een nieuwe oplossing op het vlak van telefonie, dan zijn dit alvast enkele reden waarom kiezen voor cloud telefonie verstandig is. 

Voordeel 1 l Schaalbaar en flexibel


Je bedrijf is continu in beweging, je telefoonsysteem kan maar beter volgen. Met cloud telefonie speel je makkelijk en snel in op veranderingen. Gebruikers, functies en lijnen bijvoegen is een fluitje van een cent. Je telefonieplatform is dus perfect schaalbaar. Een bijkomend voordeel? Je betaalt nooit voor functionaliteit die je niet gebruikt. 

Voordeel 2 l Lagere kosten 

Bij Netcom solutions helpen we je sowieso te besparen op je telecomfactuur, maar cloud telefonie is vaak al een stuk voordeliger omdat je geen fysieke telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Qua onderhoud hoef je je ook geen zorgen te maken en de bijkomende kosten zijn quasi nihil. De maandelijkse telefoonkosten en abonnementen zijn een stuk voordeliger en zeker met onze expertise geniet je daar optimaal van. Wij bezorgen je de voordeligste deal op de markt. 

Voordeel 3 l Gebruiksvriendelijk 

Iedereen kan eenvoudig zijn eigen voorkeursinstellingen ingeven. Zo stel je je eigen beschikbaar- en bereikbaarheid in een handomdraai in, bepaal je zelf de doorschakelingen en ga zo maar verder. Het is zelfs mogelijk om voicemailberichten in je mailbox te ontvangen, waardoor je geen berichten meer hoeft te beluisteren. 

Voordeel 4 l Optimale bereikbaarheid 

Je kan makkelijk één nummer koppelen aan verschillende vestigingen, waardoor dit nummer altijd bereikbaar is. Handig als medewerkers switchen tussen vestigingen. Bovendien kun je een nummer ook koppelen aan meerdere personen. Verder zijn alle functies die je kent van een traditionele telefooncentrale ook voorzien. Bellen via het internet zorgt gegarandeerd voor een betere bereikbaarheid, want je kunt je vaste nummer waar en wanneer je maar wil doorschakelen naar je mobiel. 

Meer weten over bellen in de cloud? 

Wil je meer weten over VoIP, bellen in de cloud of wil je je telefoonkosten eens laten analyseren. Wij geven je graag meer info over cloud telefonie en analyseren volledig vrijblijvend je telecomfactuur, ook als je al over een cloud oplossing beschikt.

Geef ons een seintje en we maken een afspraak! Plaats een bericht

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen