Wanneer heb jij je energiefactuur voor het laatst bekeken?

Wanneer heb jij je energiefactuur voor het laatst bekeken?

06 januari, 2021

  Het zijn bijzondere tijden en er heerst heel wat onzekerheid. Tijd om de kosten onder de loep te nemen. Wanneer heb jij voor het laatst je energiefactuur een grondig bekeken of laten analyseren? Het antwoord zou wel eens het schaamrood op je wangen kunnen brengen, zeker als je weet dat door over te stappen van energieleverancier je heel makkelijk kunt besparen. Welkom in de speeltuin van Netcom Solutions.


Weinig ondernemers bekijken hun energiefacturen

Jammer genoeg nemen heel weinig ondernemers op regelmatige basis hun energiefacturen onder de loep. We zeggen ook niet dat je het zelf moet doen, je kunt het ook perfect uitbesteden, maar wat ons betreft moet het wel gebeuren. Waarom? Omdat je tot honderden soms zelfs duizenden euro’s op je energiefactuur kunt besparen. Meer dan een vergelijking komt er niet aan te pas en loont een overstap, dan wordt dit allemaal piekfijn voor je geregeld. Wat houd je dan eigenlijk nog tegen?

Prijsverschillen kunnen tot honderden en duizenden euro’s opleveren

Heel wat ondernemers zijn niet op de hoogte van de prijsverschillen tussen de energieleveranciers en spelen deze dan ook niet tegen elkaar uit. Wel, dat is exact wat we bij Netcom Solutions wél voor onze klanten doen. In onze systemen zitten up-to-date steeds alle energietarieven en kortingen. Dag na dag volgen wij deze op de voet en zorgen we ervoor dat onze klanten over de voordeligste tarieven kunnen beschikken. Jaarlijks of meerdere keren per jaar zitten onze adviseurs met de klanten samen om te kijken of alles nog optimaal loopt. Op deze manier ben je als klant altijd zeker van de laagste energietarieven en schep je bijkomende ruimte voor investeringen.


Grijp januari aan om te vergelijken 

   Nu met de start van het nieuwe jaar, is het ideale moment gekomen om te vergelijken. Zo begin je het nieuwe jaar met een schone lei en de meest voordelige energietarieven. Weet trouwens dat onze adviseurs met plezier tot bij jou komen, maar ondertussen ook perfect van op afstand jouw energie audit kunnen uitvoeren. Heel wat energiecontracten gaan in vanaf januari en zeker als je al enkele jaren bij dezelfde energieleverancier zit, kun je ongetwijfeld stevig besparen

Maak je afspraak voor je energievergelijking

Maak in januari nog een afspraak en je bent zeker dat je van een voordeliger energietarief geniet. De toekomst op het vlak van energiebevoorrading is onzeker en de kans dat de prijzen stijgen is reëel. Zet nu de stap en contacteer één van onze adviseurs. Wij helpen je met plezier en zorgen voor zekerheid. Plaats een bericht

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen