Geen twee bedrijven zijn gelijk en elke onderneming heeft zijn eigen manier van werken en bijzonderheden. Je telefonie kan hier dan ook maar beter op afgestemd zijn, als je optimaal wil werken. Bij Netcom Solutions zetten we even wat mogelijkheden op een rijtje en denken we graag met je mee. Zo komen we niet enkel met de meest voordelige oplossing op de proppen, maar ook degene die het best bij je noden past. 

Veel op de baan? 

Medewerkers die vaak de baan op zijn en zelf ook zelden op kantoor? Dan vormt VoIP-telefonie ongetwijfeld een efficiënte oplossing. Op deze manier ben je ook op de baan bereikbaar op je zakelijk nummer en kunnen jij en je medewerkers ermee bellen. Vaak kan alles ook netjes gemonitord en ingesteld worden in een handige app. Een stabiele 4G-verbinding is daarbij eigenlijk een must, maar dat is ons landje alvast zelden een probleem. 

Vaste werkplekken? 

Niets mis met de klassieke telefoons en de bijbehorende centrale. Worden de bureaus flexibel gebruikt of is er wel wat beweging op kantoor, dan kan het lonen om te investeren in handsets. Deze toestellen kunnen makkelijk meegenomen worden. Heeft iedereen zijn vast plekje, dan zijn webphones, al dan niet in combinatie met een headset, perfect.  

Op deze manier bespaar je op de kosten van een vast toestel. Wij bekijken graag samen met jou welke oplossing het voordeligst is en perfect bij je onderneming past.

Flexibele werkplekken 

Thuiswerk, de baan op of een vast plekje op kantoor combineren? Ook dan reiken we de perfecte telefonieoplossingen aan. Gebruik je altijd dezelfde laptop én vast internet, dan kun je met een webtelefoon uit de voeten. Behalve je laptop en je headset heb je niets extra’s nodig. Werk je altijd in hetzelfde gebouw, maar heb je niet steeds je laptop bij je of de beschikking over vast internet, dan is een handset de perfecte oplossing. Deze werkt vaak tot zo’n 40 meter van het basisstation. 

Een voorstel op maat uitwerken? Zit jij met een bijzondere situatie op kantoor? 

 Wil je zo voordelig en toch flexibel mogelijk bellen en/of wil je ook je mobiele toestellen en smartphones integreren in het geheel? Geef ons een seintje! We denken graag met je mee en komen met een betaalbare oplossing op de proppen. Ongetwijfeld de voordeligste op de markt. Als specialist zijn we immers steeds op de hoogte van de voordeligste telecomtarieven! Neem vandaag nog contact op en we zorgen voor een oplossing op maat!