Waar parkeer je?

Waar staat u wagen?

Een Wallbox in je garage of op je oprit.

Wallbox is de meest betrouwbare en veilige optie voor het opladen van je auto. We bieden intelligent beheer dat kan worden afgestemd op het elektriciteitsverbruik van je huis, waardoor je met een zeer gebruiksvriendelijk systeem snel en eenvoudig kunt opladen.

Een Wallbox in een publieke of gedeelde parking:

Wallbox past zich aan elke gemeenschappelijke parkeergelegenheid aan, zodat je in een gedeelde ruimte veilig en individueel kunt opladen. Met de blokkeerfunctie van de oplader hoef je je geen zorgen te maken over ongewenst gebruik, omdat alleen bevoegde personen hun auto kunnen opladen. Ook kun je het opladen via de app en het myWallbox-platform beheren en volgen.

Where do you park?
The charging solution for your business

Wallbox, de laadoplossing voor je bedrijf

Om je overal een algemeen overzicht van de status en het verbruik van je opladers te kunnen bieden, maken de slimme laadoplossingen verbinding met het myWallbox beheerplatform.

De functies van myWallbox kunnen aan de behoeften van je bedrijf worden aangepast en worden gepersonaliseerd. Zo kan je samen met de experts bij Netcom Solutions gemakkelijke en eenvoudig een toegankelijk oplaadproces ontwerpen voor je klanten, werknemers en bezoekers.