Over Ons

Bij Netcom Solutions draait het erom dat uw bedrijf de juiste telecommunicatie en energie diensten gebruikt, voor nu en in de toekomst. Voorspellen van de toekomst is altijd moeilijk, maar laten we ervoor zorgen dat uw telefoon-, mobiele, internet- en energiecontracten de flexibiliteit hebben die nodig is om snelle veranderingen in uw bedrijf aan te pakken.

Met meer dan 15 jaar ervaring in telecom en energie weet onze Managing Director, Cihan Kranda hoe goede, en niet zo goede, constructies eruit zien.


Een lang verhaal kort.....

Na het werken voor enkele van de grootste namen in de branche, waaronder het vroegere Carphone Warehouse in België, Proximus, Base, Mobistar en Telenet werd Netcom Solutions opgericht om bedrijven te helpen het juiste advies en de juiste service voor hun behoeften te krijgen. Wij werken met bedrijven van eenmanszaken tot internationale bedrijven en nationale luchtvaartmaatschappijen. Als een onafhankelijke makelaar hebben we toegang tot de hele markt, in alle vormen van telecommunicatie en/of energie.

De meerderheid van onze klanten kan worden gedefinieerd als KMO's en we adviseren en leveren vaste lijnen (VoIP en ISDN), mobiele telefoons en internetconnectiviteit en onderhandelen zelfs de energiekosten voor een reeks bedrijven, met aanzienlijke ervaring in vrijwel alle sectoren. Als onafhankelijk makelaar in telecom en energie kunnen we de meest geschikte provider/leverancier kiezen voor uw behoeften. Door dit te doen, verwachten we besparingen te realiseren in de regio van 25-30% of productiviteits- / prestatieverbeteringen (in de meeste gevallen leveren we vaak beide).

Recente projecten omvatten:

- Verhuizingen van uw organisatie naar een nieuwe locatie.
- Migraties van ISDN naar VoIP.
- Contract onderhandelingen voor mobiele en vaste lijnen.
- Netwerkuitbreidingen voor groeiende bedrijven.
- Contractbeoordelingen om geld te besparen.
- Bedrijven uit contracten halen die duidelijk niet conform zijn. 
- Bedrijfs haalbaarheidsstudies.
- Inkopen van hoeveelheden gas en elektriciteit
- Plaatsen van laadpalen en/of zonnepanelen. 

 

Waarom Netcom Solutions ?

+12 jaar ervaring
Onze telecomexperts hebben een enorme kennis van de markt en zullen dé telecom en/of energie oplossing identificeren die het best geschikt is voor uw bedrijf.

 

Gemakkelijk switchen
We weten hoe belangrijk het is voor uw bedrijf om verbonden te blijven. Dus wij verzekeren dat dat zo blijft. Geniet van een snelle en naadloze overschakeling door Netcom Solutions.

 

+7000 tevreden klanten
We hebben al meer dan 7.000 klanten geholpen om hun telecom & energiekosten te verlagen. Contacteer ons, wij helpen U ook graag verder.


Grote besparingen. gegarandeerd!
We garanderen dat we u geld en vooral veel tijd kunnen besparen. Neem contact met ons op om aan de slag te gaan.


In heel België

In Gent gevestigde Netcom Solutions helpt bedrijven overal in België.


Volledige onafhankelijk

In tegenstelling tot de meeste aanbieders zijn we niet gebonden aan één aanbod en hebben we toegang tot de hele markt.


Contacteer ons

Voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen, belt u naar 078 480 894 of kan u ons een e-mail sturen

Heb je een vraag?