Bekijk even hoe Netcom Solutions ook u kan verder helpen in de hedendaagse jungle van providers met telecom & energie prijzen.

Wat onze klanten vertellen over ons!

Zo gaan we te werk!

Wij zijn een onafhankelijke makelaar die u kan helpen bij het kiezen van een nieuwe telecom alsook energie leverancier. Onze aanpak hiervoor gebeurt in 2 fasen

> Ten eerste bieden we een gratis eerste analyse van uw huidige uitgaven en technologie, u kan bijvoorbeeld geld besparen door overbodige lijnen te verwijderen of een betere deal krijgen door van leverancier te veranderen.

>> Ten tweede kunnen we, een overzicht van uw bedrijfsbehoeften doornemen, vaststellen of een nieuwe technologie geschikt is voor u. Vanwege onze onafhankelijkheid en kennis van de markt, kunnen we ervoor zorgen dat u de juiste oplossing voor de beste prijs krijgt. Of u nu eenvoudig professioneel advies nodig heeft of u wenst volledig beheer van a tot z, wij kunnen u helpen.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Telefoons, zowel vast als mobiel, kunnen uw bedrijfsleven domineren, vooral met de komst van het internet. Het kiezen van de juiste oplossing is dus van cruciaal belang voor zowel uw zakelijke prestaties en zelfs voor uw geestelijke gezondheid!

Netcom solutions bestaat net om u te helpen de meest geschikte nieuwe technologie te vinden om uw manier van werken en de service die u uw klanten biedt, te transformeren. Met een uitgebreid scala aan beschikbare opties en bijna elke dag nieuwe technologieën, is de uitdaging voor veel organisaties ,de juiste keuze maken.> Klantenservice verbeteren?

> Ondersteuning van de toenemende mobiliteit van werknemers?

> Ingebouwde flexibiliteit om het hoofd te bieden aan uitbreiding of inkrimping van de organisatie?

> Een optie voor bedrijfscontinuïteit bieden?

> Of verlaag eenvoudigweg de kosten van de bestaande oplossingen?

Onze Telecom & ICT Partners

Onze energie partners

Contacteer Ons

Voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen, belt u naar 078 480 894 of kan u ons een e-mail sturen

Heb je een vraag?

Je zult nooit nog een contractvernieuwing missen...!
Ons team neemt 6-8 maanden voordat uw contract verloopt contact met u op om u te laten weten dat we er klaar voor zijn om opnieuw naar de markt te kijken.

 

Gemakkelijk switchen
We weten hoe belangrijk het is voor uw bedrijf om verbonden te blijven. Geniet van een snelle en naadloze overschakeling door Netcom Solutions en betaal nooit te veel.

Personal Account Manager

Persoonlijke account manager
Waarom met een callcenter in het buitenland bellen, wanneer u een toegewijde en vriendelijke accountmanager heeft die ervoor zorgt dat we uw verwachtingen overtreffen.

Snelle reactie met een oplossing
Bijna alle e-mails worden binnen een uur beantwoord, oproepen worden 
onmiddellijk beantwoord en als je een bericht achterlaat, bellen we je de volgende dag terug.

Grote besparingen. gegarandeerd!
We garanderen dat we u geld laten besparen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volledig onafhankelijk
In tegenstelling tot de meeste aanbieders zijn we niet gebonden aan één aanbod en hebben we toegang tot de hele markt.