Internet & Data

Tegenwoordig gebeuren veel handelingen online. Ook de term ’the internet of things’ neemt extreme proporties aan. De conclusie is al enige tijd dat we niet meer zonder een stabiele internet verbinding kunnen werken. Wij voorzien onze klanten graag van een zekere verbinding voor al hun activiteiten of deze nu mobiel of vast zijn, dat maakt voor ons niet uit.

Overal surfen aan een voordeliger tarief?

Data oplossing voor op kantoor of wenst u mobiel te surfen waar en wanneer u wilt op uw iPhone, iPad, smartphone of tablet?  Voor de productiviteit en rendabiliteit van uw onderneming is een kwalitatieve vaste data/internet verbinding cruciaal

Bij Netcom Solutions kan u terecht voor alle vaste of mobiele data/internet verbindingen voor uw kantoor en of iPad/Tablet.

Reken op ons voor:

- VDSL
- Fibernet
- SDSL
- Explorer
- 3G / 4GWil je weten of er internet mogelijk is op jouw locatie?

Vul hieronder snel even je adres gegevens in, wij laten je meteen weten wat er mogelijk qua connectie.
Binnen 60 seconden weet je meer!Nood aan een snellere verbinding?

"Connect" vandaag nog met Netcom Solutions

Voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen, belt u naar 078 480 894, kan u ons een e-mail sturen, of het antwoordformulier hier links invullen. Wij sturen dan één van onze makelaars langs voor een vrijblijvende analyse internet & data mogelijkheden. +12 jaar ervaring
Onze telecomexperts hebben een enorme kennis van de markt en zullen dé telecom en/of energie oplossing identificeren die het best geschikt is voor uw bedrijf.

 

Gemakkelijk switchen
We weten hoe belangrijk het is voor uw bedrijf om verbonden te blijven. Dus wij verzekeren dat dat zo blijft. Geniet van een snelle en naadloze overschakeling door Netcom Solutions.

 

+7000 tevreden klanten
We hebben al meer dan 7.000 klanten geholpen om hun telecom & energiekosten te verlagen. Contacteer ons, wij helpen U ook graag verder.


Grote besparingen. gegarandeerd!
We garanderen dat we u geld en vooral veel tijd kunnen besparen. Neem contact met ons op om aan de slag te gaan.


In heel België

In Gent gevestigde Netcom Solutions helpt bedrijven overal in België.


Volledige onafhankelijk

In tegenstelling tot de meeste aanbieders zijn we niet gebonden aan één aanbod en hebben we toegang tot de hele markt.